Ondernemersbijeenkomst Rotterdam en omgeving

Onderwerp: Werkzaamheden weg en spoor in 2025-2027 en moderne mobiliteitsoplossingen

Ondernemers in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de bijeenkomst over alle werkzaamheden aan de weg en het spoor de komende jaren: 2025 en 2026. Files en vertragingen blijven voorlopig aan de orde van de dag in Zuid-Holland. Groot onderhoud aan wegen, tunnels, bruggen en het spoor zorgt nog jarenlang voor hinder. Dat heeft u het afgelopen jaar ook al gemerkt. Ook de komende jaren krijgt iedereen, u, uw leveranciers, uw medewerkers en uw bezoekers te maken met omleidingen. Denk onder andere aan het Hofplein, de vervanging viaduct Hoofdweg, de Van Brienenoordbrug etc. Tegelijkertijd hebben we allemaal te maken met wettelijke regelingen en duurzaamheidsopgaven.

Alleen met elkaar – werkgevers, transportsector, overheid en inwoners – kunnen we onze regio bereikbaar houden. In deze bijeenkomst informeren we over de werkzaamheden en omleidingen en laten we (logistieke) ondernemers aan het woord die zich nu al hierop hebben voorbereid. Hoe pakken zij het aan? 

Een bijeenkomst voor en door ondernemers. Niet alleen ontvangt u kosteloze adviezen van onze adviseurs. Ook zijn partners van het Werkgeversnetwerk Duurzame Mobiliteit aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Hoe bereiden zij zich voor op de veranderingen?

Programma

Bekijk het programma .

Meld u hier aan om het congres over werkzaamheden weg en spoor en moderne mobiliteitsoplossingen bij te wonen