Onderhoud Hartelbrug: Voorkom dat jouw medewerkers in de file staan

Van maandag 12 augustus 20.00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 22.00 uur voert provincie Zuid-Holland noodzakelijk onderhoud uit aan de Hartelbrug bij Spijkenisse. In deze periode is de brug dicht voor al het wegverkeer. De fietsbrug blijft open. Zuid-Holland Bereikbaar biedt diverse acties aan om andere (reis)opties aantrekkelijker en voordeliger te maken tijdens de afsluiting. Dit biedt kansen voor jou als werkgever om je medewerkers, bezoekers en leveranciers te helpen de drukte op de weg te mijden én andere manieren van reizen te ontdekken.

Fietsen wordt beloond

(Brom)fietsers kunnen tijdens het onderhoud aan de Hartelbrug gebruik blijven maken van de fietsbrug. Op deze manier kunnen jouw medewerkers files tijdens de afsluiting vermijden. Daarnaast is stimuleren van fietsgebruik een interessante manier om reiskosten en CO2-uitstoot te verminderen. Voor jouw medewerkers en bezoekers organiseren we verschillende acties gericht op fietsers. Zo kunnen reizigers met een gratis app sparen voor leuke beloningen en gratis hun fiets parkeren bij metrohalte Heemraadlaan.

Gratis OV-probeeractie

Reizigers die een langere afstand moeten afleggen, kunnen een aantal keer gratis met het openbaar vervoer (OV) reizen. Dit is een mooie kans voor jouw medewerkers om voordelig uit te proberen of het OV een goede oplossing is voor hun woon-werkreis, ook na de afsluiting van de Hartelbrug. Meer informatie over de voordelen van het OV voor werkgevers vind je in onze toolbox.

Drukte op de weg ontwijken

Hebben jouw medewerkers of bezoekers geen andere optie dan de auto? Adviseer hen dan om — waar mogelijk — de drukke momenten te vermijden. Maak bijvoorbeeld goede afspraken over (gedeeltelijk) thuiswerken en slim plannen van afspraken, zodat je medewerkers buiten de spits kunnen reizen. Zo komen weggebruikers die deze opties niet hebben, zoals zorgverleners, hulpdiensten en logistiek verkeer, met zo min mogelijk vertraging op hun bestemming.

Gratis maatwerkadvies

Onze mobiliteitsadviseurs denken mee welke oplossing(en) voor jouw bedrijf en medewerkers mogelijk zijn. Deze ondersteuning is gratis en biedt een mooie kans om jouw mobiliteitsbeleid onder de loep te nemen. Zo ben je goed voorbereid, ook op toekomstige werkzaamheden die gepland staan in de regio.

Blijf op de hoogte

Meer informatie over het onderhoud aan de Hartelbrug vind je op de projectpagina: zuidhollandbereikbaar.nl/hartelbrug. Hier staat ook een overzicht van acties voor reizigers én handige hulpmiddelen voor bedrijven. Deel deze informatie met je medewerkers, bezoekers en leveranciers: zo help je hen om hinder tijdens de afsluiting van de Hartelbrug zoveel mogelijk te vermijden.

Gratis maatwerkadvies voor bedrijven