N210: werkzaamheden Abram van Rijckevorselweg 2 tot en met 6 september

Op 2 september starten de werkzaamheden voor de vernieuwing van het asfalt van de Abram van Rijkcevorselweg (N210) in Capelle aan den IJssel. De werkzaamheden vinden in de avond en nacht plaats op twee locaties. Op het noordelijke deel vanaf het Capelseplein tot de Van Beethovenlaan richting Rotterdam vinden van 2 - 5 september tussen 21.00 en 06.00 uur werkzaamheden plaats. Het verkeer kan er over één rijstrook langs.

Op het zuidelijke deel ter hoogte van de afrit Fascinatio vinden van 3 - 6 september werkzaamheden plaats tussen 21.00 en 06.00 uur. Bestemmingsverkeer voor Fascinatio en Rivium kan gebruik maken van de op-en afrit Rivium/Fascinatio. Het benzinestation (Tango) blijft bereikbaar.

Reis je naar Rotterdam met de auto? Houd dan rekening met een langere reistijd door de omleidingsroute.


Het wegdek van de Abram van Rijckevorselweg wordt vernieuwd met geluidsdempend asfalt. De werkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de weg te verbeteren en de veiligheid te vergroten. Kijk voor de actuele informatie, afsluitingen en locaties op de website van gemeente Capelle aan de IJssel: https://www.capelleaandenijssel.nl/wegwerkzaamheden.