Gezocht: dé Groenste Meters Werkgever van het jaar!

En de winnaar is...? De nieuwe campagne "Groene Meters Werkgever" award, van Zo Werkt Het, is van start; in de campagne wordt gezocht naar innovatieve bedrijven die vooroplopen met hun groene mobiliteitsoplossingen. De organisatie die haar medewerkers op de meest creatieve, moedige of impactvolle manier stimuleert om duurzaam te reizen, neemt op 26 november de award in ontvangst. Vanaf deze week kunnen je jouw bedrijf of organisatie hiervoor nomineren!

Wat houden Groene Meters in?

Steeds meer organisaties verduurzamen hun mobiliteit; vanwege kostenbesparing, nieuwe wet- en regelgeving zoals de WPM, of vanuit MVO-oogpunt. Duurzamer of groener reizen houdt vaak in: slimmer, minder en duurzamer. En dat resulteert in groene meters. Groene Meters maak je als bedrijf dus wanneer jouw medewerkers slimme of duurzame vervoersmiddelen gebruiken. Dit kan op allerlei manieren: vaker de fiets pakken, wandelen naar afspraken, gebruik maken van het openbaar vervoer of kiezen voor deelmobiliteit. Maar denk ook aan vaker thuiswerken op dinsdag en donderdag, powerhour in de sportschool tijdens de spits, of fexibel werken door uit te slapen en na het avondeten nog een uurtje te werken, of een van die andere oplossingen die je misschien jouw bedrijf hebt opgezet.

Doe mee en nomineer jouw organisatie

Maakt jouw bedrijf groene meters? Nomineer dan nu jouw bedrijf voor de Groene Meters Award 2024. Iedere nominatie inspireert andere werkgevers om ook meer groene meters te maken. Elke organisatie in Zuid-Holland kan meedoen; of je nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf. De jury, met onder andere een vertegenwoordiger van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, beoordeelt de inzendingen op creativiteit, impact en moed, ongeacht de grootte van het bedrijf. En wie weet sleep jij die award wel binnen! De organisatie die wint krijgt landelijke media-aandacht en medewerkers die hun bedrijf nomineren, maken kans op een e-bike.

Ga voor alle informatie en nomineren naar: https://zowerkthet.nl/award-2024

Let op: nomineren kan tot 25 oktober!