Volg de renovatie van de Spijkenisserbrug via de BouwApp

Rijkswaterstaat vervangt van herfst 2024 tot kerst 2025 alle bedienings-, besturings- en bewakingssystemen van de Spijkenisserbrug. Deze systemen vormen het brein van de brug. Met de renovatie zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat de brug ook in de toekomst veilig en beschikbaar is. Om veilig te kunnen werken, sluit Rijkswaterstaat de brug soms (gedeeltelijk) af of stelt deze buiten bedrijf. Hierdoor is de brug meerdere keren niet of beperkt beschikbaar.

Updates en video's via de BouwApp

De uitvoerende aannemerscombinatie Yunex Traffic/Heijmans Infra heeft de renovatie van de Spijkenisserbrug toegevoegd aan de BouwApp. Met deze app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle ontwikkelingen. De BouwApp biedt actuele informatie over wanneer de brug precies dicht is en welke omleidingen en alternatieven er zijn.

Ook geeft de app inzicht in de werkzaamheden: Rijkswaterstaat legt uit wat ze precies gaan doen en waarom dat nodig is. Daarbij delen ze regelmatig updates en video’s over de voortgang van het project. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Download de BouwApp in je appstore of bezoek deze pagina.

Acties voor reizigers

Tijdens de asfaltwerkzaamheden konden reizigers via Zuid-Holland Bereikbaar meedoen aan gratis acties, zoals de Slim Reizen Challenge waarmee je spaart voor mooie beloningen met elke fietsrit, OV-reis of thuiswerkdag. Ook als de grote vervanging en renovatie van de Spijkenisserbrug van start gaat, organiseert Zuid-Holland Bereikbaar acties voor reizigers. Naarmate de grote afsluitingen dichterbij komen, maken we steeds meer bekend over deze acties.

Wil je zeker weten dat je er op tijd bij bent ? Houd dan de projectpagina (zuidhollandbereikbaar.nl/spijkenisserbrug) in de gaten of volg Zuid-Holland Bereikbaar via social media.

Ga naar de projectpagina