Slim Reizen Challenge, beloningen sparen met gezond en duurzaam reizen

Ben je op zoek naar een leuke en gemakkelijke manier om je dagelijkse routine te verbeteren en tegelijkertijd geweldige beloningen te verdienen? Zuid-Holland Bereikbaar nodigt je uit om deel te nemen aan de Slim Reizen Challenge! Deze bijzondere actie is voor reizigers in regio Zuid-Holland en biedt je de kans om flexibel, duurzaam en actief te reizen, terwijl je punten verzamelt voor fantastische kortingen, cadeaubonnen en donaties aan goede doelen. Ontdek hoe je mee kunt doen en geniet van de voordelen!

Waarom deelnemen?

De Slim Reizen Challenge biedt een geweldige manier om je dagelijkse reisgedrag te transformeren en te belonen. Door gebruik te maken van de beloningsapp Dumoco+ kun je punten verdienen door:

Hoe Werkt Het?

Meedoen aan de Slim Reizen Challenge is eenvoudig, je slechts een aantal stappen te doorlopen:

Extra Voordelen

Tijdens de Slim Reizen Challenge zijn er ook regelmatig leuke winacties en loterijen waarmee je extra punten kunt verdienen. Daarnaast krijg je als gebruiker van de app duidelijk inzicht in je prestaties, zoals bespaarde CO2-uitstoot, verbrandde calorieën en gefietste kilometers. Dit maakt het niet alleen leuk, maar ook motiverend om deel te nemen.

Waarom wachten?

Bijna 7000 reizigers zijn je al voorgegaan en gebruiken de vernieuwde Dumoco+ app met veel plezier. Doe mee aan de Slim Reizen Challenge en draag bij aan een beter milieu, verminder je stress en verbeter je gezondheid. Download de gratis Dumoco+ app vandaag nog en schrijf je in!

De Slim Reizen Challenge biedt een fantastische kans om je reisgewoonten te veranderen en tegelijkertijd beloond te worden. Het helpt je niet alleen om vertragingen en stress te verminderen, maar draagt ook bij aan een schonere en gezondere leefomgeving. Waar wacht je nog op? Doe mee, spaar punten en maak een verschil!