N57: diverse nachtafsluitingen voor onderhoud in september

In opdracht van Rijkswaterstaat voert onderhoudsaannemer Van Doorn in september onderhoudswerkzaamheden aan de N57 uit. Hiervoor is een deel van de N57 diverse nachten afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 20 minuten.

Afsluitingen

Kijk voor een overzicht van alle afsluitingen op de website van Rijkswaterstaat. De omleidingsroutes worden aangegeven door gele bebording. Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt zodat de hulpverlening op peil blijft. Lijndiensten rijden tijdens de afsluitingen een aangepaste route.

Bereid je voor

Houd tijdens de afsluitingen rekening met extra reistijd. Plan je reis goed en check voor vertrek de actuele verkeersinformatie. Misschien kun je vertraging vermijden door te kiezen voor een andere route of een andere manier van reizen, zoals het openbaar vervoer. Moet je toch de weg op? Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden, boven en langs de weg.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).