Kinderdijk bezoeken? Reis op verschillende manieren!

Kinderdijk staat bekend om zijn windmolens die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Deze molens zijn niet alleen een symbool van Nederlands vakmanschap, maar ook van het voortdurende gevecht van het land tegen het water. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Kinderdijk om deze unieke, historische locatie te bewonderen. Komende zomer wordt er gewerkt aan de A15, waardoor de locatie niet goed bereikbaar is met de auto. Probeer andere manieren van reizen, geniet bijvoorbeeld van de voordelige combiticket en maak er een leuk dagje uit van!

Manieren om naar Kinderdijk te reizen

Vanwege werkzaamheden aan de A15 is Kinderdijk momenteel minder goed bereikbaar met de auto. Files kunnen oplopen tot een uur. Er zijn verschillende andere reisopties.

Met de fiets

Voor de avontuurlijke reizigers is de fiets een uitstekende optie. Vanaf Rotterdam kun je in ongeveer anderhalf uur naar Kinderdijk fietsen, langs mooie paden en door pittoreske dorpjes. Er zijn verschillende fietsverhuurbedrijven in Rotterdam en de omgeving van Kinderdijk die een fietsdagtocht mogelijk maken.

Met het openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is een handige en milieuvriendelijke optie voor een bezoek aan Kinderdijk.

- Bus vanuit Rotterdam: Neem de bus vanaf metrostation Zuidplein naar Kinderdijk. Het kan zijn dat je een overstap moet maken. Bus 489 stopt bij Kinderdijk.

- Waterbus: Een unieke en leuke manier om Kinderdijk te bereiken is met de Waterbus. Neem lijn 21 vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam naar de halte Kinderdijk. Bekijk onze kaart onder dit artikel over hoe je makkelijk vanaf Rotterdam Centraal naar Kinderdijk reist. Klik hier om direct je combiticket te bestellen.

Hoe reis je vanaf Rotterdam CS naar Kinderdijk