Onderhoud Hartelbrug zorgt voor extra drukte in Rotterdamse haven

Van maandag 12 augustus 20.00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 22.00 uur voert provincie Zuid-Holland noodzakelijk onderhoud uit aan de Hartelbrug bij Spijkenisse. In deze periode is de brug dicht voor al het wegverkeer. Bereid je bedrijfsvoering en planning goed voor om onnodige extra hinder te voorkomen.

Planning tijdig aanpassen

Het Hartelkruis is een belangrijke verbinding voor het Rotterdamse havengebied. Het onderhoud aan de Hartelbrug is nodig om de brug beschikbaar en veilig te houden. Helaas levert dit hinder op voor het wegverkeer. Houd rekening met de omleidingsroutes en extra drukte op de weg bij het maken van je logistieke planning.

Voorbereid op huidige én toekomstige werkzaamheden

Om de impact op je bedrijfsvoering te beperken, adviseren we — waar mogelijk — om de rittijden van vracht- en goederenvervoer aan te passen. Naast het onderhoud aan de Hartelbrug zijn er tal van andere werkzaamheden gepland in de regio. Onze logistiek adviseurs bieden gratis advies op maat om de impact van onderhoudsprojecten op jouw bedrijfsvoering te beperken.

Blijf op de hoogte

Meer informatie over de afsluiting van de Hartelbrug vind je op de projectpagina. Voor (logistieke) bedrijven is er een communicatietoolbox met o.a. een omleidingskaart en informatieflyer. Is jouw bedrijf(slocatie) gevestigd in de omgeving van de Hartelbrug? Dan vind je op de projectpagina ook interessante acties voor jouw medewerkers.