Onderzoek naar logistieke reisbewegingen A29 en A16

De komende jaren krijgen logistieke bedrijven — direct of indirect — last van afsluitingen, omleidingen en extra verkeersdrukte in Zuidwest Nederland. Vanaf medio 2023 vinden namelijk grootschalige renovatiewerkzaamheden plaats aan cruciale schakels zoals de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug (A29) en de Van Brienenoordbrug (A16). Hinder is onvermijdelijk. En dit terwijl de structurele drukte op de wegen toch al toeneemt: door de groei van het (vracht)verkeer, door de uitbreiding van bedrijventerreinen en door het bijbouwen van tal van woningen.

Door middel van dit onderzoek wil Zuid-Holland Bereikbaar inzicht krijgen in de logistieke reisbewegingen op de A29 en A16. Zo kunnen we, samen met u, tot gerichte oplossingen komen die de verwachte hinder op deze routes beperken. U helpt uzelf en andere logistieke bedrijven enorm door deze enquête in te vullen. Dat kost slechts 5 à 10 minuten.

Enquête logistieke reisbewegingen Zuidwest Nederland

Enquête logistieke reisbewegingen Zuidwest Nederland

Welke van deze routes waarbij u meerdere bruggen of tunnels passeert rijden uw wagens weleens?

Uw gegevens worden AVG-proof verwerkt en niet gedeeld met anderen. Daar waar we resultaten uit de enquête bekend maken zijn deze geanonimiseerd.

Onderhoudsprojecten van Rijkswaterstaat

Wilt u meer weten over de diverse onderhoudsprojecten in Zuid-Holland? Kijk op:

https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/samen-werken-aan-een-bereikbaar-zuid-holland/projecten#&gid=1&pid=7

 

Wilt u meer weten over de diverse onderhoudsprojecten in Brabant? Kijk op: https://www.smartwayz.nl/nl/actueel/2021/7/hinderoverzicht-zuid-nederland/

 

Wilt u meer weten over de diverse onderhoudsprojecten in Zeeland? Kijk op:

https://www.rijkswaterstaat.nl/water/projectenoverzicht/samen-werken-aan-een-bereikbaar-zeeland/projecten

Samenwerkingspartners