Nieuwsbericht | 28-04-2022

TotaalVERS biedt e-bike van de baas

Om fit en vitaal te blijven, kunnen medewerkers van TotaalVERS een voordelige e-bike van de zaak aanschaffen: net zo kant-en-klaar en gezond als de versproducten die het familiebedrijf levert. Samen met de mobiliteitsmakelaar van Zuid-Holland Bereikbaar in het gebied is er een fietsplan opgesteld.

TotaalVERS is een regionale leverancier van verse ingrediënten en kant-en-klaarmaaltijden plus een keur aan kruidenierswaren en non-food. Van onbewerkt tot panklaar, van koelvers tot diepvries en van losse maaltijd tot grootverpakking. Het familiebedrijf werkt nauw samen met specialisten als poeliers, slagers en visleveranciers, waardoor klanten een hoogwaardige maaltijd kunnen serveren. Met veel plezier levert TotaalVERS vooral aan zorginstellingen én horeca, cateraars en industrie. Operationeel manager Vincent Hoogendoorn: “We bestrijken het gebied tussen Leiden, Utrecht, Rosmalen en Goes, zodat we altijd binnen een uur kunnen naleveren.”

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel, zie de routekaart voor 2025. “Zo zijn we bezig met elektrische vrachtwagens en geven we mensen die moeite hebben op de arbeidsmarkt een kans op een baan. Ons fietsenplan voor het personeel valt ook onder het kopje duurzaamheid.”

Uit een scan van mobiliteitsmakelaar Voorne-Putten – Maureen van Leeuwen – in juni 2021 bleek dat 61 procent van het personeel met de auto naar het werk kwam. Terwijl 55 procent op maximaal 15 kilometer van het werk woont. Bijna heel die groep had interesse om keer een elektrisch ondersteunde fiets te proberen, bleek uit een enquête. Hoe dichterbij ze wonen, hoe enthousiaster ze zijn over de e-bike.

Lees het hele interview op Reizen Naar Je Werk

Recent is de website reizennaarjewerk.nl live gegaan: speciaal voor ondernemers in de regio Voorne-Putten en de Rotterdamse haven. Op deze site werken Zuid-Holland Bereikbaar, Havenbedrijf Rotterdam, Rijkswaterstaat, Deltalinqs en de gemeenten op Voorne-Putten samen aan de bereikbaarheid van dit gebied en worden hier woon-werk mobiliteitsoplossingen aan werkgevers en werknemers aangeboden, via onze mobiliteitsmakelaars.

Fotobijschrift: © Roy Borghouts

Samenwerkingspartners