Nieuwsbericht | 18-05-2022

Fiets mee op 19 mei

Morgen, 19 mei, is het weer de landelijke ‘Fiets naar je werk’ dag. Op deze dag vragen verschillende organisaties aandacht voor fietsen naar het werk. Want de fiets pakken voor je woon-werkreis is niet alleen een gezonde, voordelige en duurzame manier van reizen, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de bereikbaarheid van onze regio.

Kies de Fiets Pitstop

Werk je in (de buurt van) Gemeente Nissewaard en kom je morgen ook op de fiets? Op het terrein van BIZ Halfweg-Molenwatering op de parkeerplaats van het Carlton Oasis Hotel vind je de ‘Kies de Fiets Pitstop‘ van Reizen naar je werk waar je terechtkunt voor een gratis mini-APK. Ook in Den Haag kun je een Pitstop maken bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Op de website van het ministerie is een overzicht van alle Fiets Pitstops in Nederland te vinden.

Tips en hulpmiddelen

Fietsen houdt je in beweging, maar het draagt ook bij aan een goed humeur. Vooral als buiten het zonnetje schijnt en je de file fluitend voorbij kunt fietsen! En dan is fietsen ook nog eens een hele voordelige en milieuvriendelijke manier van reizen. Wil jij je werknemers aansporen om vaker op de fiets te komen, of je werkgever juist helpen om fietsen naar het werk nóg aantrekkelijker te maken? Neem een kijkje naar de volgende hulpmiddelen en maak van elke dag ‘Fiets naar je werk’ dag in jouw bedrijf!

Is fietsen naar je werk voor jou al dagelijkse kost? Ontdek dan eens nieuwe fietsroutes in de omgeving op de website van Ways2go, de publiekscampagne van Zuid-Holland Bereikbaar:

Samenwerkingspartners